![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Мисля че е ясно. Коя сцена по ви кефи - Американската или Европейската?
Има доста големи разлики, въпреки че като цяло и на девте места се свири як метъл. В Европа са по-застъпени класическите влияния. Така де, отговаряйте. Аз си гласувам Америка, защото просто повече ми харесват тамошните групи. На само Machine Head. Cъщо и по-нови групи като Killswitch Engage и Chimaira които са сегашното лице на сцената. А и bay area thrash > eurothrash. ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(Warrior Of Ice @ Mar 4 2004, 04:27 PM) Цитат(SepulTeraHead @ Mar 4 2004, 01:28 PM) Но признавам че в САЩ никога няма да направят нещо яко като Colony или Inside The Torn Apart ![]() ![]() Така и не се научи, че Manowar са американци... ![]() А между Европа и Америка изобщо няма място за сравнение според мен, поне що се отнася до метъла... Единствено американската дет сцена е по-силна от европейската, при останалите стилове Старият континент е далеч напред. Да кажем, че траш бандите там и тук са еднакво силни. ![]() Да-съгласна съм с това мнение.Само Death-ът и Thrash-ът са им на ниво-другото обикновено е комерсиален боклук... BTW чувала съм Black Metal банда Kult ov Azazel,която е американска и не е лоша.Но за този стил няма значение откъде си. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 13th July 2025 - 11:41 AM |