![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 56 Регистриран: 7-August 06 Град: Varna, Bulgaria Потребител N: 1498 ![]() |
Много се кефя като ги слушам. Някои може да кажат че не са достатъчно
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Напротив, Радо, мисля че съм прав, мога и да се обоснова, ама е много писането и ме мързи. Да кажем така, за развитието на стила, Джудас са дали много по-малко от едни Сабат, Мейдън, Саксън и още няколко банди примерно. Първите им албуми са чист рок-ен-рол, което за мен не е плюс, а голям минус. Има и още неща, ама верно ме мързи да пиша !
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Напротив, Радо, мисля че съм прав, мога и да се обоснова, ама е много писането и ме мързи. Да кажем така, за развитието на стила, Джудас са дали много по-малко от едни Сабат, Мейдън, Саксън и още няколко банди примерно. Първите им албуми са чист рок-ен-рол, което за мен не е плюс, а голям минус. Има и още неща, ама верно ме мързи да пиша ! Заслушай се в едни Slayer, и по-специално в албума им Show No Mercy. Това там са си същите Джудас, но примесени със агресията на пънка/хардкора и със злобарското отношение на Venom. Защо ли Slayer записаха кавър именно на Dissident Aggressor на Judas, а не нещо на Raven или Venom, които като че ли са им повлияли доста повече? Просто трябва да разбереш, че ако не харесваш някоя група (в което няма нищо лошо - всеки си има собствен вкус все пак), това не значи, че въпросната група е тъпа или безидейна или каквато и да е. ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th July 2025 - 01:40 AM |