![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 100 Регистриран: 27-September 03 Град: SOFIA Потребител N: 282 ![]() |
Kakvo mislite za concerta?
Az sum dovolen ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Maiden F.C. Member ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 4-March 04 Град: SOFIA Потребител N: 415 ![]() |
![]() такаааааааа-и аз ще взема отношение по въпроса------->концерта беше страхотен---->публиката също-------->погото не спираше(лелеееееее колко подутини имам,как ме боли врата) Звукът за Ривендж беше отврат-едвам познах парчетата,но за СОДОМ беше перфектен почти според мен------->факт е че бях отпред в погото и се чуваше добре,не знам на другите места как е било!!! А сега ще ви помогна и за песните,за които имам по-добра памет от вас-знам реда на първите 4 песни и на последните като реда на другите не го знам ,но ги помня без 2-3 ,за които се съмнявам дали ги изпълниха: 1.Among The Weirdcong 2.The Vice Of Killing 3.Outbreak Of Evil 4.Agent Orange --------------------------------------------------------- тука ве4е не е тоя ред: 5.Blasphemer 6.Witching Metal 7.Nuclear Winter 8.Remember The Fallen 9.Ausgebombt 10.The Saw Is The Law 11.Eat Me! 12.Sodomized 13.Masquerade In Blood 14.Tombstone 15.I Am The War 16.Napalm In The Morning 17.Nothing To Regret ----------------------------------------------------------- Encore: 18.Der Wachturm 19.Sodomy & Lust Encore 2: 20.Ace Of Spades 21.Medley: Stalinorgel Bombenhagel Hey,Hey,Hey rock'n'roll Star A това което бе6е написано при новините на Про-Рок за края на концерта е тотално объркано-------->не 4е се хваля,но реда е горепосо4ения!КУЛТ!!! И пак казвам-чудя се аз за две-три песни дали ги изпълниха......... -------------------- HEAVY METAL IS THE LAW!!!
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 10:21 PM |