![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 56 Регистриран: 7-August 06 Град: Varna, Bulgaria Потребител N: 1498 ![]() |
Много се кефя като ги слушам. Някои може да кажат че не са достатъчно
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 316 Регистриран: 28-June 05 Град: София Потребител N: 851 ![]() |
Какво има да му мисля.
Това беше първата група на ред Purple, AC/DC и Black Sabbath с която започнах прощъпулника си в праведната музика от 3-ти клас. От тогава и до днес са ми изключително любими, като изключим обаче албумите от Turbo насам с малко изключения. Независимо, че от 86г. насам не ми допадат като звучене и стил, това не замъглява мощното присъствие на групата в моя музикален свят, защото това което са направили ги издига на достатъчно висок пиедестал. Наред с Мейдън (и дори преди тях), изграждат и утвърждават Хеви Метъла - като философия, поведение, стил, музика и т.н. Бащи и модел за подражание и вдъхновение за много по-късни знайни и незнайни групи и групички. Дори и да не му харесват на някой, това е по-скоро въпрос на личен вкус, без това да снижава и със сантиметър влиянието на групата върху световната Метъл сцена. А за РОБА мисля, че няма какво да говорим. ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 15th September 2025 - 02:10 PM |