![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Anti-Everything ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 536 Регистриран: 4-May 03 Потребител N: 91 ![]() |
http://www.stormfront.org/forum/showthread...37&page=1&pp=10
Malko preview: ANTHRAX SUX, THEY ARE JEWISH. ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Че единия от Металика е негър
![]() ![]() Шегувам се де ![]() А що се отнася до Ян Стюарт и т.н. 1. ТО общо взето всички, които правят ОЙ са били пънкари. 2. За грешката ми с ЛП и ЛБ съжалявам ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3. За катастрофата... и аз съм чувал така, но не твърдвя нищо! 4. За Слеър. Нямам претенции какво колекционира Ханеман... но нямаше и никаква връзка. А що се отнася до Слеър... не помня да са крили расистките си възгледи някога. А в музиката им е имало не-малко пънк (което значи и ОЙ) елементи (ако се заслушате, ще откриете, че в половината от песните им има... абе нещо като адски твърд, бърз и усложнен пънк...). 5. А за мнението на Петър, че... знаете там Скинхедс, Бонхедс и т.н. Може би си прав. Аз приемам мнението ти за правилно, но... в момента няма НИКАКВО значение, защото тук Скинхедс са нацитата, които се бият един друг и на сутринта разправят как са пребили 100 циганина от гетото! А иначе моите възгледи... имат расистки момент ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 08:34 AM |