![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Става дума или за най-големия хвалипръцко на света, или за доста добър китарист. Интересно ми е кое от двете. Всичко, което е изписано в Интернет за този човек, е двусмислено и неясно. Пълна и изчерпателна информация липсва. Едни го смятат за пълен некадърник, други казват, че свири чудесно. В крайна сметка ми стана интересно - някой знае ли нещо сигурно за Бисер Рачев.
Малко повече данни за него. Преди доста време (не си спомням колко точно, но може да са минали и 10 години оттогава) гледах по Канал Едно предаване с Бисер Рачев, където той изсвири немалко ръченици и хора на китара. Бързи неща. Беше успял да ги съчетае доста добре с рок елементи и като цяло се получаваха доста интересни композиции. Малко след това дочух, че държал рекорда за най-бърз китарист на света, което ме учудва немалко, защото ако беше вярно, името му би трябвало да се среща под път и над път, а не да цари пълна информационна мъгла. Явно има нещо гнило. На сайта на вестник Сега попаднах на следната информация: Цитат "Гинес бенд" и Бисер Рачев ще представят в София и Варна китарното шоу "Между смъртта и любовта", съобщиха организаторите от Националната агенция "Музика" към Министерството на културата. Музикантът, включен два пъти в книгата на рекордите Гинес и лауреат на престижни международни награди за първи път изпълни на сцена авторския си реквием "Васил Левски". Спектаклите с участието на струнен квартет "Виртуозо" са на 7 февруари в зала "България" и на 8 февруари във Фестивалния и конгресен център във Варна. Предвиден е и китарен дуел за наградата "Рицар на китарата". Аз лично съм на мнение, че в днешно време талантите не остават скрити и че ако този човек беше събрал и половината от отличията, които му приписват, щеше много да е изписано за него или най-малкото щеше да има някакви записи. А то няма. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Toзи е Иванов, а не Рачев. Рачев е ![]() EDIT: Ups, грешката е моя - не е Рачев. Явно съм останал с грешно впечатление ... ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th May 2025 - 01:45 PM |