![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
как по дяволите произнасяте Savatage ?
аз например Саватааж...но съм го чувал и Севатидж...някой - идеи ? Ако и друг има подобни въпроси по добре питайте, да не се излагаме ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Not the kind of girl you bring home to mother ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 932 Регистриран: 14-July 07 Град: Elm Street, Transilvania 90210 Потребител N: 2221 ![]() |
Има една мн близка до сърцето ми група - Einherjer ! Нямам си и идея нито как се превежда нито как се произнася
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Има една мн близка до сърцето ми група - Einherjer ! Нямам си и идея нито как се превежда нито как се произнася ![]() а и мен винаги ме е мъчило произношението на тази велика група ![]() ![]() според мен нещо от сорта на Айнхърър с ударение на А ... или пък Айнхерйър с ударение на Х ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 3rd May 2025 - 04:26 PM |