![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Имахме тая традиция в дълбоката праистория на форума(2003
![]() ![]() Музика Албум на годината - Machine Head - "The Blackening". Просто е най-титаничното и безапелационно яко нещо от доста години насам. И успява да изпъкне на на фона на прекрасни албуми като последния на Ministry, новите на Prong, HateSphere, Megadeth, Dimmu Borgir и така нататък. Все супер яки албуми, които все пак остават в сянка ![]() Най-добър албум на българска банда - A-Moral - "Шутове За Всички Шутове". Точното нещо в точния момент + супер рализация. Крайно време беше някой да извади големи топки и да пее за смислени неща. Най-добър дебют - Нещо не съм се впечатлил от някакви дебютанти тая година за пореден път... Освен от българските банди. Освен A-Moral, също и Cupola, Overdawn, I.T.S.I... Най-голямо разочарование - И да е имало такова съм забравил, защото просто съм отебал да слушам въпросния албум, ако не си струва. На Ахат концертния албум беше смешка и си получи заслужената оценка в ревюто, което писах, ама не е като да съм го чакал, за да съм разочарован после. Най-добрия концерт - Sepultura. Да ме прощават металните крале, но ми е трудно да се накефя на 3-часов концерт на банда, която не харесвам. Sepultura от друга страна, ми дадоха точно това, от което имах нужда. Страшно са яки на живо. Независимо в какъв състав. Най-яката банда, която открихте през годината (без да е задължително да са издали нещо ново) - Bad Religion. Позакъснял съм, но по-добре късно отколкото никога ![]() Форума/сайта Харесва ли ви в каква посока се развива Metal World? - Сайта стана по-сериозно новинарски и с повече ревюта, което е добре. От друга страна форумът е все по-често насран от някакви хора, които се стремят да го сринат от сравнително високото ниво, на което винаги е бил. Какво ви даде форумът през 2007? - Възможността да споря с 15-годишни за смисъла на живота, минути след като съм говорил по телефона с някой кмет, депутат, министър... Безценно! Какво най ви издразни във форума през годината? - Или не съм злопаметен, или съм тъп, но не се сещам за нищо съществено ![]() Най-смислена тема - За местните избори, изненадващо, се появиха и смислени мнения. Най-тъпа тема - Добре, че има кой да ги заключва и трие, че да не си ги спомням вече... Извън музиката и форума Какво ви е най-голямото постижение през 2007 в личен план? - Двоумя се между това, че си намерих яка работа по специалността и бях щастлив и на мястото си за немалък период от време, или начина, по който напуснах същата работа с гръм и трясък. А, да - освен това взех и единственото интервю с член на Sepultura за българска медия по време на престоя им у нас. Какво ви е най-голямото разочарование? - Края на Distorment. Очаквания за 2008-ма Най-очакван албум - Нов Lamb Of God, надявам се ![]() Очаквания от личния живот - Работа. Живот и здраве и изнасяне от нас в някаква самостоятелна бърлога с жената. Няма да се разсърдя и ако се получи така, че пак да се занимавам с музика. Пожелания за скъпите съфорумци - Да сте живи и здрави. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Музика
Албум на годината- The Bombs Of Enduring Freedom-The Bombs Of Enduring Freedom Най-добър албум на българска банда - не съм запознат много добре по въпроса , за да изкажа мнение Най-добър дебют -The Bombs Of Enduring Freedom-The Bombs Of Enduring Freedom Най-голямо разочарование- Gamma Ray - "Land of the Free pt.2" Най-добрия концерт - Helloween & Gamma Ray Най-яката банда, която открихте през годината - The Meads Of Asphodel Форума/сайта Харесва ли ви в каква посока се развива Metal World? Да, и се надявам сайта да пожъне още успехи, а колкото до форума- форум като форум- има и свестни хора, способни да водят нормална дискусия, но за жалост комплексарите са в повече ![]() Какво ви даде форумът през 2007? Много нови приятели. Най-смислена тема - "Кметски Избори 2007"- ![]() ![]() ![]() ![]() Най-тъпа тема- "Как искате да умрете" или нещо такова Извън музиката и форума Какво ви е най-голямото постижение през 2007 в личен план? Абсолютно никакво ![]() Какво ви е най-голямото разочарование? Не направих много неща, които трябваше да направя и за жалост, времето не може да се върне... Очаквания за 2008-ма На The Meads Of Asphodel или евентуален нов албум на Bal-Sagoth. Очаквания от личния живот - Вече изгубих желание да чакам каквото и да е било... Има неща, които сами си стават, а има и такива, които може й да искам много, но каквото и да направя, няма да ми се случат. Пожелания за скъпите съфорумци - Всичко хубаво, здраве и късмет ![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 02:57 AM |