![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
как и къде смятате да прекарате бала си?
а пък ако вече ви е минал споделете някоя интересна случка от него P.S. направих темата щото на мен ми предстои тази година. -------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 135 Регистриран: 25-August 06 Град: Пирдоп Потребител N: 1529 ![]() |
Няма сми от такива работи. Излишни нерви и пари за 2 дни купон, на който само ще гледаме пияни маймуни да се натискат с още по пияни педалчета (извинявам се за израза...). Казала съм още в началото на годината, че няма да отида на балната вечер. Предпочитам да дам тези пари за изкарването на някакви курсове, които по-нататъък биха ми дотрябвали и за дрехи, които ще нося не само за един ден, отколкото за едно тъпо събиране!
Дреме ми на фара, че някой си там ще ми се разсърди, че не съм го поканила за нещо, което няма да се състои! С глупости не ми се занимава! ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 16th July 2025 - 05:02 AM |