![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
как и къде смятате да прекарате бала си?
а пък ако вече ви е минал споделете някоя интересна случка от него P.S. направих темата щото на мен ми предстои тази година. -------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
Ще отида на бала си, макар че става дума за нещо което живот и здраве ще се случи след 3-4 години.Не ме интересува колко на брой са "чалгарите" в класа или във випуска, все ми е едно къде ще идем.Но искам тази вечер като за последно да бъдем всички заедно.Ако отношенията ни (с класа ми) продължат да се развиват, както през 2те години които сме заедно (силно вярвам в това), то тази вечер би означавала раздялата ми с хора, на които държа ужасно много и някой от които обичам и чиста съвест мога да им кажа добри приятели.Ще отида, за да уважа онези 19 човека които ме търпят и с които споделям голяма част от най-хубавите си спомени
![]() ![]() За парите пръснати за тоалети, прически и т.н., не мисля че са от особена важост, самото преживяване е от значение.Който има средства и желание-нека харчи. -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 15th July 2025 - 02:00 AM |