![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
е, тука всеки който не съгласен с мен, може да си каже що не е.
Моето мнение е следното - Рейдж, Дигър и Рънинг ( за мое огромно съжаление) са в тотален спад като музициране в последно време, или по точно казано от последните 2-3 албума на всяка една от изброените банди. В най-голяма степен това важи за Рейдж, защото да се издадеш добър албум, не е достатъчно да си просвирил по сложно. И във форума на Рейдж, доста хора има който не са доволни от посоката, в която са тръгнали. Както и ДВД-то има показва, че хората се радват повече на старите им неща, отколкто на новите. И да се преключи или започне наново темата с ЕГН-то, казвам отново - трудно приемам мнение от хора, който не са били родени когато аз съм слушал метал. Това е, който не му харесва, да си стиска очите и да не чете! Аз казах! -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Не мога да се оплача. Rage са си Rage, знаят как се прави качествен метъл.
![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
На "Carved in Stone" донякъде му липсва сложността на предишните албуми.... Е, точно това е последното нещо дето му липсва на този албум, това са RAGE, не някакви прогресари, все пак! След последните им две "бози", крайно време беше да си спомнят, какво точно ги направи това, което са ! -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 28th June 2025 - 11:51 PM |