![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Искам да си призная нещо което ме глозга от много дълго време...
Така любимият ми форум се е превърнал в сбирщина на 13 годишни комплексари, който влизат, правят се на интересни, след една седмица откриват как да си лъскат или намират нов форум където ги взимат на сериозно и спират да влизат. Едно време беше пълно със свестни хора, който пишеха свестни неща и форумът наистина беше Metal-World, а не Emo-Teen-Problem-World. Сега основно се пише в темите в общия форум. А не в темите свързани за музика. ООО не извинявайте обърках .. пише се в игрите свързани с музика. В останалите сериозни теми пишем единствено оцелелите сериозни хора, който същевременно се опитваме и да правим стойностни материали за сайта. Които накрая май си четем само ние по между си. Заради такива недорасли, неорентирали се полово и умствено индивиди сериозни хора като: Mago De Oz, SepulTeraHead, InsArTure, traektoriq, Beerzebub, Slash, Mort, Blade'al Slayer, _SiegfrieD_, Svetyl, stage, MadHatter, Airin Of Ancelot, `Xandria`, conguestadors и кой ли още не, просто спряха да влизат или влизат, но не пишат а просто гледат цирка в който се е превърнал форумът. Дори и да напишат нещо рискуват някой да им каже: "...Къ'в си ти бе... разкарай се... оди се гръмни , гледай си работата ти не разбираш!..." Не мога да си обясня как се случи това. Не искам да обидя никой най-вече Ицо (Warrior of Ice) или Венци (lodborg). Но мисля, че мааааааааааалко е изтърван края на всичко.. Трябва да се направят промени.. И отворените правила, които никой не спазва да станат ДРАКОНОВИ ЗАКОНИ.. да се съсредоточи писането в сериозни теми, а не да се развиват чатове в общия форум.. Може би просто админите и модераторите са малко. Трябва да се предприемат мерки. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Ами, говоря за това, че явно някой има проблем с мен и искам да само да кажа, че всеки мога да се разбера, стига да има желание. И просто се извинявам, ако съм обидил или издразнил някого... Не се чувствам виновен, по простата причина, че не знам къде е проблемът...
-------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st May 2025 - 09:07 AM |