Еми ако си говорим за последни впечатления, то определено няма как да пропусна да спомена уникалното соло на Dani Loeble, което ме изкърти буквално! А и барабаните му бяха доста шаренки

Иначе вярно е, много са добрите барабаняги... аз лично се сещам за една дозина такива. И все пак ще се опитам да изтъкна най-впечатляващите такива от моя гледна точка... е едва ли ще е изненадващо ако реша да посоча Dave Lombardo за мой фаворит на този пост

Макар, признавам си да е с известна доза пристрастие... понеже е част от легендарните
Slayer ! В тази връзка, а и със същата малка доза пристрастие поради същата причина, бих посочил и Paul Bostaph, който не бе приет много добродушно от феновете на групата в самото начало на неговото присъединяване към нея, но аз лично го смятам за един от най-големите барабанисти! Можеби самият факт, че е бил част от
Slayer не е никак случаен

да не говорим за участието му и в други големи банди в този стил! Много са наистина и понеже видях, че сте ги споменали точно тези, които бих посочил и аз за уникални барабанисти (а и признавам си по-скоро ме подсетихте, защото дори не ми се искаше да напъвам малкото мозък, който е останал в неприветливата ми черепна кухина.. понеже бях с нагласата да спомена само Dave Lombardo и да не се впускам в дълбоки размисли, съответно и обемисти постове), ще посоча само още един човек, който ми е много присърце - Richard Christy!!!! Няма да го коментирам, виждам, че вече сте го направили.