![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Току що изгледах първото DVD на Blaze Bayley - Alive In Poland и трудно мога да кажа всичките хубави неща, които ми направиха впечатление в него.
Невероятен сетлист изпълнен с такова чувство, каквото не бях виждал от много време. Блейз и четиримата му съвсем нови попълнения са изпълнили пет песни на Iron Maiden, една на Wolfsbane и девет на Blaze. Ще коментирам по-обстойно по-късно. Някой друг гледа ли го? -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Концерта е от Чили. и е от турнето с представянето на Блейз. Някакъв фен постоянно плюел по него и накрая го наплюл по лицето .. при което Блейз избеснял очевидно и Харис
Цитат At the end of 'Man On The Edge' someone spits on Blaze and he goes crazy, the rest of the concert is going normally, but in the middle of 'The Trooper' the same idiot spits again so Blaze and Steve stare at him with a look that could kill anyone. At the end of the song, Steve drops his bass and sides with Blaze who is threatening the guy who spat, saying something like "I’m gonna fucking kill you!" It was a hard night for Blaze, like most nights on his first tour with Maiden.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 03:32 AM |