![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Искам да си призная нещо което ме глозга от много дълго време...
Така любимият ми форум се е превърнал в сбирщина на 13 годишни комплексари, който влизат, правят се на интересни, след една седмица откриват как да си лъскат или намират нов форум където ги взимат на сериозно и спират да влизат. Едно време беше пълно със свестни хора, който пишеха свестни неща и форумът наистина беше Metal-World, а не Emo-Teen-Problem-World. Сега основно се пише в темите в общия форум. А не в темите свързани за музика. ООО не извинявайте обърках .. пише се в игрите свързани с музика. В останалите сериозни теми пишем единствено оцелелите сериозни хора, който същевременно се опитваме и да правим стойностни материали за сайта. Които накрая май си четем само ние по между си. Заради такива недорасли, неорентирали се полово и умствено индивиди сериозни хора като: Mago De Oz, SepulTeraHead, InsArTure, traektoriq, Beerzebub, Slash, Mort, Blade'al Slayer, _SiegfrieD_, Svetyl, stage, MadHatter, Airin Of Ancelot, `Xandria`, conguestadors и кой ли още не, просто спряха да влизат или влизат, но не пишат а просто гледат цирка в който се е превърнал форумът. Дори и да напишат нещо рискуват някой да им каже: "...Къ'в си ти бе... разкарай се... оди се гръмни , гледай си работата ти не разбираш!..." Не мога да си обясня как се случи това. Не искам да обидя никой най-вече Ицо (Warrior of Ice) или Венци (lodborg). Но мисля, че мааааааааааалко е изтърван края на всичко.. Трябва да се направят промени.. И отворените правила, които никой не спазва да станат ДРАКОНОВИ ЗАКОНИ.. да се съсредоточи писането в сериозни теми, а не да се развиват чатове в общия форум.. Може би просто админите и модераторите са малко. Трябва да се предприемат мерки. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Между другото забравих да спомена: В останалите сериозни теми пишем единствено оцелелите сериозни хора, който същевременно се опитваме и да правим стойностни материали за сайта. Които накрая май си четем само ние по между си. И какво като само вие (и примерно още малко хора) четете ревютата? Повечето хора или не слушат такъв стил, или не са стигнали още до тази група. Тва е се едно аз сега да се оплаквам, че аз си слушам Содом заедно с още примерно 50 човека, а пък във форума има сумати хора, които слушат Дриим Тиатър. Обаче кой разбрал кой не разбрал какво точно съм имал предвид бърза да се се изхвърли в темата за да се направи на интересен.. Идеята на темата беше коренно различна от това в което се превърна. Хора регистрирани години след мен ми се скараха и ми казаха, че съм се превземал...ЗАБАВНО!!! А хора който се съгласиха със темата направиха правилното и писаха или смислени неща .. или ми писаха на лични съобщения Честно да си призная от някои потребители тук ми се отщява да влизам в форума.. или да правя каквото и да е за него защото си личи че то е не оценено .. Майната ви в такъв случай!.. старая се със всеки пост да съм казал нещо а не само да следя как брояча под аватара ми нараства.. Като сте такива фенове на Содом или на още 5000 групи хванете напишете 1 материал... сигурен съм че ще бъде публикуван а не да чакате .." на някои да му дойде времето и акъла за групата" да напише за да го прочетете. Форума може да е Интернет и всички да казват тоя пък какво се впряга... Ами впрягам се защото Сашо много добре го каза "Ние се стараем да правим неща които на вас да са ви интересни" като не са .. ДОВИЖДАНЕ И не съм заплашвал никой по форума ... а просто заявих какво ще направя..(ако заплашвах щях да използвам много пъти думичката "AKO") И така може би когато всички очакват сега да се фръцна и да не влезна повече във форума....АЗ ще направя именно обратното Повече няма да цепя басмата на никой.. И ще си го оправям както аз си знам. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st May 2025 - 09:18 AM |