![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Гледам, че сте започнали дискусия в новините, но мисля, че си струва да се направи една тема и тук.
Поводът, разбира се, е появата на двата нови сингъла на Tobias. Не мога да кажа, че съм разочарована, но и не са това, което исках и очаквах. Мелодични са, имат доста запомнящи се моменти, но пък от друга страна са прекалено леки и ми е трудно да направя връзка с гениалните метъл опери отпреди години. Остава ми надеждата албумът да предложи нещо по-стойностно. Вие какво мислите? -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 307 Регистриран: 8-September 06 Град: Русе,България Потребител N: 1558 ![]() |
Ами ето нещо и от мен ..
С много нетърпение очаквахме, както аз, така и много фенове на Тобиас Замет, новият албум на суперпроекта му Авантазия.Въпреки увереността си отпреди няколко години че никога няма да се захване с този страничен проект ето, че господин Замет ни представя едно ново творение на тази група – The scarecrow. Ако сте фен на “The metal opera” и разчитате да откриете продължение на тази определено гениална музика, то ще бъдете разочаровани. Албумът е изключително различен и поставя съвсем нови хоризонти пред Авантазия.Това не означава, разбира се, че не е хубав.Напротив – страшно готин според мен албум.Повечето песни са изпълнени със страхотна атмосфера, множеството от велики гост-изпълнители, както и изявите на самия Тоби спомагат още повече за класата на албума.Но има нещо, което не е на място.Това е името на групата.Много хора няма да оценят “The scarecrow” поради разликата му с ИСТИНСКАТА Авантазия. Дори самите песни не са достатъчно тежки сякаш за това име. Но сега ако оставим настрана имената и поговорим за музика.. тук идва и приятната част.Песните са наистина страхотни.Чудесни инструментали, изпълнени перфектно от всичките класни музиканти участващи в албума.Всяка песен носеща своя собствена индивидуалност.Още с първата песен, още с първия тон...Twisted mind ни въвежда в новата обстановка.Рой Кан се грижи да ни е доста приятно.Минаваме през едноименното парче, Shelter from the rain, The Toy master и така през всички та до края с доста противоречивото Lost in space, което обаче като че ли носи усещането на целия албум.The scarecrow чисто и просто се отличава с леки песни, запомнящи се и приемливи от широката публика. Всичко на всичко – ами бих казал отличен албум като цяло, с някои пропуски, които всеки фен на тази група би могъл тежко да преглътне, а един фен на тежката музика изобщо да не забележи. -------------------- Things are not what they used to be Missing one inside of me Deathly lost, this can't be real Cannot stand this hell I feel Emptiness is filing me To the point of agony Growing darkness taking dawn I was me, but now He's gon |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 8th July 2025 - 02:20 PM |