![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 67 Регистриран: 22-February 06 Потребител N: 1177 ![]() |
Предлагам тук да обсъждаме различни жанрове в подробности (а не да ги оплюваме). Знам, че на повечето хора не им пука какъв под-под-под стил е това, което слушат и най-важното е да им харесва, но темата е за тези, които имат желания да осбъждат подобни казуси! Този, който не го интересува, да не чете и да не пише негативни коментари. Лично на мен ми е интересно всеки стил, подстил и т.н. от къде е тръгнал, каква е била идеята и разни
![]() И така, първия ми въпрос е каква е разликата между Deathcore и Slam Death Metal? |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() noctambulant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1754 Регистриран: 6-April 06 Град: София Потребител N: 1273 ![]() |
Жанровото категоризиране е нож с две остриета. От една страна, в голяма степен помага на хората да изберат музика като за себе си, ориентира ги сред хилядите издания на пазара. От друга страна обаче, лейбълите често манипулират публиката, като представят дадена банда за принадлежаща към жанр, какъвто тя всъщност не свири, просто за да могат да я продадат по-лесно. За някои безумни журналистически изобретения пък да не говорим...
-------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 05:12 PM |