![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Заебете Косово. Новината на деня, според мен, е друга:
Днес в град Бургас се проведе първият референдум от демократичните промени насам. Бургазлии галсуваха за или против изграждането на петролопровода Бургас-Александруполис. 18,30 часа избирателната активност е 26,28 %. Ебати застреляната нация! Заслужаваме да ни го набутва всяко правителство все по-мощно. Как може толкова да не им пука, бе?!!? Нали всички са заети в туризма? Нали за това застроиха целия бряг с хотели? И пред твърде сериозната екологична заплаха, която този петролопровод представлява, надделява някакво безхаберие, неинформираност, мързел и студеното време. Еби му майката! Просто нямам думи... -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Ако сте обърнали внимание на новините от последните 2 дни, самият референдум няма никакво значение, защото така или иначе, петролопроводът ще бъде построен, независимо от резултатите. Аз също не бих отишъл да си губя времето, при положение, че съм поставен пред свършен факт.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Ако сте обърнали внимание на новините от последните 2 дни, самият референдум няма никакво значение, защото така или иначе, петролопроводът ще бъде построен, независимо от резултатите. Аз също не бих отишъл да си губя времето, при положение, че съм поставен пред свършен факт. Това е пропагандата на тъпото ни правителство, което има интерес хората да мсилят точно по този начин. Петролопроводът обаче ще бъде изграден на територията на Община Бургас, където общинските власти имат изключителното право да се разпореждат. Един валиден референдум нямаше в никакъв случай да е без значение според закона. Но не законът, а тъпият български народ направи така, че да няма никакво значение и наистина да е поставен пред свършен факт. Тъп мързелив, мрънкащ и всезнаещ народ. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 3rd August 2025 - 09:04 AM |