![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Заебете Косово. Новината на деня, според мен, е друга:
Днес в град Бургас се проведе първият референдум от демократичните промени насам. Бургазлии галсуваха за или против изграждането на петролопровода Бургас-Александруполис. 18,30 часа избирателната активност е 26,28 %. Ебати застреляната нация! Заслужаваме да ни го набутва всяко правителство все по-мощно. Как може толкова да не им пука, бе?!!? Нали всички са заети в туризма? Нали за това застроиха целия бряг с хотели? И пред твърде сериозната екологична заплаха, която този петролопровод представлява, надделява някакво безхаберие, неинформираност, мързел и студеното време. Еби му майката! Просто нямам думи... -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Ако сте обърнали внимание на новините от последните 2 дни, самият референдум няма никакво значение, защото така или иначе, петролопроводът ще бъде построен, независимо от резултатите. Аз също не бих отишъл да си губя времето, при положение, че съм поставен пред свършен факт.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Ако сте обърнали внимание на новините от последните 2 дни, самият референдум няма никакво значение, защото така или иначе, петролопроводът ще бъде построен, независимо от резултатите. Аз също не бих отишъл да си губя времето, при положение, че съм поставен пред свършен факт. Мда. Това е една дебилия, която не мога да проумея ни на нота! Провеждаш референдум, който независимо от резултата ще доведе до взимането на само едно от двете решения ![]() ![]() ![]() Аз бих отишъл, най-малкото само защото това е сигурно единственото гласуване, на което бих гласувал "не за по малкото зло", ами с ясната идея за какво точно гласувам. Лошото е, че тука десетина и кусур (ли станаха?) години, различните правителства дотолкова са промили мозъка на населението, че са го направили тотално апатично към ставащото в държавата... им? Хм... -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 3rd August 2025 - 11:49 AM |