![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Какво ви е мнението за "новата държава" ? Според мен не е нормално... днес Косово, утре Кърджали...
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Абе КУР за тая Америка бе, не ви ли писна? Какво виждате там? Предпочитам да мизерствам тук, отколкото да ходя да ближа гъзове там ![]() ![]() Battle Magic, ето какво правят хората. Сега може би ще кажеш, че той е жалък и некадърен? Бахти философията - щом съм кадърен, ще успея В ЩАТИТЕ. А защо не в България? Никой не правел нищо - ае и аз да чаках на социални помощи и да си мисля колко съм неквалифицирана - и аз щях да съм така. Има и нещо друго - в България в момента има неизвестен на мен брой висшисти, които нямат работа или са касиер(к)и в хранителни магазини. В същото време се организират курсове за квалификация, за компютърна грамотност, счетоводство и други такива, с цел да се задоволи търсенето на бизнеса. Само че бизнесът НЕ ТЪРСИ хора с 3 месечен курс, които преди него не са знаели какво е Т-образна сметка и че в момента подобно нещо е архаично, защото има компютърни счетоводни схеми! Да не говорим за компютърната 'грамотност', която преподават - цигани и 40-годишни прясно уволени шивачки виждат 10-годишен компютър 3 пъти седмично за по 2 часа, операционната му система е Джам 95, няма дисков драйв, камо ли записващ, няма НИТО ЕДНА програма, която иска фамозният съвременен бизнес, флопито му е разбрицано отвсякъде и вече е световно неизползваемо като технология, вадят си очите с дълбок монитор върху бюро, по-тясно от него. Накрая на курса им дават да направят презентация с пауърпоинт и толкоз. После не могат да намерят къде да забият УСБ-паметите, защото не знаят изобщо какво е УСБ и за какво се ползва това парче с капаче. И тука идва въпросът - къде си ти, горди българино, че позволяваш това да се случи със 70% избирателна неактивност? Улаир, виж историята от Освобождението до '44та година - тогава сме били 'чудото на Европа' (или на Балканите, не помня точно) -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th June 2025 - 12:48 AM |