![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Какво ви е мнението за "новата държава" ? Според мен не е нормално... днес Косово, утре Кърджали...
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
abydos
1. Не ми двай уроци по история. 2. Вече сме в личен конфликт и трябва да минем на ЛС, защото контрираш всяка моя реплика, винаги. 3. Не се хвали с колко чужденци имаш работа. Аз нямам работа с други чужденци, освен унгарската - Жофия Антал, и словашката - Катарина Седлакова, лекторки в уни. Но познавам хора, които се занимават с чужденци по морето - лично - и са ОТВРАТЕНИ. А чужденците ги вицдам в търново - англичаните сядат в заведението и почват да говорят силно, да се наливат и пр, все едно са си във фермата в на-ибем-си-майна в някоя английска провинция (не знам защо ми се върти Йоркшир, дето не е такова. Сигурно звучи селско, ама по английски => е куул и англичаните са куул, дори при факта, че половината се обличат от магазини с дрехи на кило - факт). Нали не смяташ, че всички са интелигентни, с по 2 висши като Жофи и Катка, че имат в биографията си 5 езика освен майчиния, че се усмихват постоянно и не близват алкохол? Не, повечето са като мизерниците, които идват тук на почивка, включително унгарците и словаците, и финците, и поляците, и руснаците, и германците, и пр и пр, за чиито мъже се носят легенди в пиянските съсловия, а за жените - какви курви са. Моля ти се! 4. Американците СА тъпи. 'Културата' им е машина за пари. Натам отиваме и ние с нашата чалга. 5. Не величая българите. 6. Хората с по 2-3 висши и без работа са некадърни. Понеже не си в час, да те светна за 'наболелия напоследък проблем за лпсващата връзка между бизнеса и образованието'. Да, наболял е. Защото не може всеки идиот да влиза да учи висше, а аз такива идиоти познавам, Бога ми, не можеш да си представиш за какво става дума, не можеш! Накрая тези идиоти стават продавачи в хранителните магазини, защото си нямат хабер от това, което са учили 4 години. Аз, когато ходя на интервюта за работа, се спичам, човече. Адски се спичам. Некадърна съм в доказването на собствената си си ценност, колкото и да вярвам в нея и да знам, че от колегите ми точно трима могат да се сравняват с мен. Днес се ходи на интервюта за работа, не е като едно време да завършиш и да те разпределят някъде да работиш. И освен това познавам не една патица и един коч, които записват второ висше от рода на Социални дейности или Философия - евала ти бием на хората с 2 висши, думи нямам. Да не забравяме и педагогиките! 7. IT секторът в страната ни в момента дава много по-високи заплати, отколкото американски фирми в Словакия - батко ми пропътува сам с колата пътя до Братислава, върна се и каза, че дават 1500 евро. Пратиха го на интервюто от собствената му фирма0работодател тук, в България. Наемите им са 2 пъти по-високи от тези в София, животът е по-скъп, заплатата му е по-голяма тук и не пожела да замине, само за да е в 'чужбината'. Не ми говори глупости точно за тоя сектор, това е най-добре платеният сектор в Бг 8. Българинът не обича да работи. Точка. -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th June 2025 - 04:56 AM |