![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 32 Регистриран: 21-January 06 Град: Burgas Потребител N: 1122 ![]() |
Някой може ли да ми каже какъв е стилът на Children Of Bodom?
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Вижте, ще си позволя малко по-дълго мнение от обикновено, защото все пак става въпрос за една от най-любимите ми групи.
Изгубили били оригиналност, безвкусни били, това-онова... всеки има право на мнение дам. Вие, Венци и Любо, сигурно разбирате повече от мен, уважавам мненията ви. Но за мен това е уникален албум. Много повече ми харесва от предшественика му. Ами че In Your Face си беше абсолютна поп песен! Сигурно ще ми се смеете на това изказване. А сега групата явно си е наумила да свири това, което й се свири, има изключително много тресня, агресия и хаотичност. И Е ЯКО! ЯКо с главно Я и К ![]() ![]() ![]() Не съм съгласен с мнения, че са искали да се харесат с това звучене. Просто с това звучене явно правят лееек завой ![]() Единствената ми забележка е към еднообразните на моменти клавири. Но ще ми трябват поне още 10-ина слушания за да кажа по-добре. -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 02:34 AM |