![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Наскоро преоткрих тази не особено популярна тук група и ще ми е интересно да чуя вашите мнения.
Като за начало бих казал най-честно, че най-много ми допаднаха трите албума с 'некласическия' вокалист Майк Хауи. В музикално, вокално и текстово отношение ми се струват класи над повечето останали с изключение на тези след реюниъна от 99-та, които също харесах доста. Интересното е че групата в момента работи върху нова творба озаглавена This Present Wasteland. Та лично на мен любими албуми са ми Blessing In Disguise, Hanging In The Balance и Masterpeace. Бих препоръчал да хвърлите едно око на страхотния клип на Badlands. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Бандата действително е много интересна, всъщност не смятам, че не е популярна у нас, по лични наблюдения я слушат немалко хора, сред моите приятели. На мен лично ми трябваше доста време да започна да я слушам и може би не съм единствен, та това създава подобно впечатление.
Не съм се интересувал много от историята на групата, но от това, което съм слушал, смятам че промяната в звученето след присъединяването на Mike Howe и Blessing In Disguise са пиковата точка в творчеството на групата. Някои от песните доста ми допадат. Всъщност не съм ги имал за класици или големи новатори в стила, въпреки, че често са спрягани за такива и понеже не съм следял толкова чинно развитието на метъла по онова време (логично, не съм бил роден още), има ли някой, който може да ми разясни дали съм прав или не и на какво се дължи така динамичната промяна на групата в почти всяко отношение? Иначе браво, Щурме, интересна тема. И добър повод да си ги припомня тия дни. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 09:59 PM |