![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Наскоро преоткрих тази не особено популярна тук група и ще ми е интересно да чуя вашите мнения.
Като за начало бих казал най-честно, че най-много ми допаднаха трите албума с 'некласическия' вокалист Майк Хауи. В музикално, вокално и текстово отношение ми се струват класи над повечето останали с изключение на тези след реюниъна от 99-та, които също харесах доста. Интересното е че групата в момента работи върху нова творба озаглавена This Present Wasteland. Та лично на мен любими албуми са ми Blessing In Disguise, Hanging In The Balance и Masterpeace. Бих препоръчал да хвърлите едно око на страхотния клип на Badlands. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 11 Регистриран: 1-March 08 Потребител N: 2617 ![]() |
Hаистина велика банда особенно през 80години, за мен първите два албума ''Metal Church''and ''The Dark''са просто шедьоври в направлението Heavy/Power metal.
![]() 1.Ton of Bricks 2.Start the Fire 3.Method to Your Madness 4.Watch the Children Pray 5.Over My Dead Body 6.TheDark 7.Psycho 8.Line of Death 9.Burial at Sea 10.Western Alliance ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 10:04 PM |