![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
![]() ... Всъщност има, но е за последния албум. За групата като цяло няма. Какво ви е мнението за тези момчета? Мисля, че най-доброто им творение засега е "Valley Of The Damned", но и в другите албуми има какво да се чуе. На мен лично, последния супер много ме кефи, най-вече заради странните китарни звуци, разпръснати из парчетата. Много добра идея. ;] |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Ето една група, за която обективното ми мнение се различава до някаква степен от личното ми.
Храня голямо уважение към Dragonforce заради техничното майсторство и споменатото специфично звучене. Никога обаче не са ми били особено любими, даже не си ги пускам особено често. Добри музиканти са, правят интересна музика, не мога да измисля нищо лошо за тях, за музиката им или за стила им. Но просто никога не са ми харесвали толкова много в личен план. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 16th July 2025 - 06:35 AM |