![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Невероятна група, една от любимите ми! Наистина тука важи с пълна сила определението ДЯВОЛСКИ яка група, защото музиката им звучи все едно е създадена от някой демон
![]() Дебютът им Wolfheart си остава един от най-култовите албуми в метъл музиката, а другите им творби също са невероятни, всяка предлагаща ни нещо различно от предходната. Вие какво мислите за тях? -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Слушам ги още от 1996 (туй ми е една гордостите заедно с TRANQUILLITY
![]() ![]() ![]() Някъде по/след това излезе DAEMONARCH "Hermeticum" (aз си го броя за MOONSPELL албумче... пък! ![]() ![]() Излизането на "Butterfly Effect" го приех с огромна радост, щото беше по-тежък от "Sin"-а (детска му работа), а и бях в казармата. След началната еуфория по него обаче, бързо ми отшумя и се върнах на предходните изпълнения. "Darkness and Hope" няма да излъжа ако кажа, че ме разочарова като излезе. Нещо не можах да му схвана замисъла явно и ми беше доста скучноват, макар и с наличието на някои доста силни парчета. На следващата година, супер наточено излезе "Antidote"-a и го прегърнах със все сила... за около месец-два. Нещо му липсваше. Или по скоро от изключително силните начални песни, работата нататък се разводняваше нещо и... не ми отърваше. "Butterfly Effect" изненадващо ми се превърна в най-слушаният албум на бандата през последвалата година и кусур. За някои неща си трябва отлежаване, хъ ![]() Излизането на "Memorial" обаче, се оказа МНОГО повратна точка, от която погледнах бандата през съвсем друг ъгъл, от който недоразбраният "Darkness and Hope" вече изглеждаше едно малко бижу. Не знам как ми се завъртяха така нещата. Не ме разбирайте сега погрешно, с този албум ("Memorial"), тия хора ми се издигнаха до небивали висини в очите. Туй сигур' съм го разказвал до втръсване, ама първия път като си го пуснах си цъцках нещо на компа и с първите рифчета си рекох "Брейй, тежинка! Добро, очаквам "Antidote" сценарий значи". Продължих да си цъцкам и след около 30-40 минути осъзнах, че НЯМА намаляване на темпото и при все това, музиката е размазващо добра и защо пък не - меланхо-мелодична ![]() Туй то - банда, дето винаги може да те изненада и да те обърне "inside-out" - това се случи с мен след тоя албум. Погледнах на цялата им дискография със съвсем друго око и видях много неща, които са ми се били изплъзвали преди това... все едно четеш "Тъмната Кула" на Кинг, мамка му! Изключително ми е интересно с какво ще ме изненадат сега, сигурен съм, че могат и ще го направят, въпросът е КАК ![]() ПП Друг такъв пост тука май не съм писал... Ицо требва да почерпи, май-май ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th June 2025 - 03:42 AM |