![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Невероятна група, една от любимите ми! Наистина тука важи с пълна сила определението ДЯВОЛСКИ яка група, защото музиката им звучи все едно е създадена от някой демон
![]() Дебютът им Wolfheart си остава един от най-култовите албуми в метъл музиката, а другите им творби също са невероятни, всяка предлагаща ни нещо различно от предходната. Вие какво мислите за тях? -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Дебютът им Wolfheart Дебют ли? Култова група! Фернандо и компания винаги мога да те изненадат в гръб с умопомрачителни идеи, които само на болен мозък биха дошли. Сравнително късно ги прослушах. Дори Deamonarch, който е страничен проект на членовете ми влезе в ушите по-рано. Всичко се почна в един мрачен следобед през 2001-ва, когато от славейковото пазарче завлачих цд-то с Irreligious. Не го свалях от уредбата цели дни, докато учих за изпити по висшите математики. Дори ми идеше в някоя пълнолунна нощ на Full Moon Madnes да изляза на балкона и да завия като вълк. Wolfheart, въпреки че ми е кръстник на никнейма не успя да ме засили със същата сила, като Irreligious, но пак беше култов. Sin / Pecado вече ме залепи за стената. Смятам, че това е върхът им в творчеството. Перфектен албум, който показва страхотни идеи, а и са реализирани страхотно. Плътно зад него е Darkness And Hope, който смятам че е най-подцененият им албум за което се чудя. Antidote също е гениален албум. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th June 2025 - 03:47 AM |