![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Невероятна група, една от любимите ми! Наистина тука важи с пълна сила определението ДЯВОЛСКИ яка група, защото музиката им звучи все едно е създадена от някой демон
![]() Дебютът им Wolfheart си остава един от най-култовите албуми в метъл музиката, а другите им творби също са невероятни, всяка предлагаща ни нещо различно от предходната. Вие какво мислите за тях? -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
"Уникална група - изключително разнообразна като творчество. Туй изключително суховато изречение в никакъв случай не отговаря на емоцията, която ми носи групата.
Tова, което ми допада в музиката им е именно разнообразието в звученето, че се редуват чистия глас с дерящ се такъв. Подобна игра е направо подлудяваща - на мен поне ми повлиява по тоя начин. Бях им на един концерт в Будапещ където представяха албума си "Memorial" - беше колкото неочаквано толкова и внушително. Тъй като нямах време да се заседявам по времето когато излезе го слушах главно на плейъра си - при което го отхвърлих сякаш не съществува за около две години. Много ми е странно, че сега го откривам по някакъв много различен начин. При това го пуснах ей така за спорта да разбера какво по-точно не ми е харесало в него. Ясен отговор нямах... (Вероятно липсата на чисти вокали ме е подразнила - в него преобладават главно дерящите се) не обичам да съм многословна... На срцето ми е легнала тая група - ![]() -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th June 2025 - 01:19 AM |