![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Наскоро преоткрих тази не особено популярна тук група и ще ми е интересно да чуя вашите мнения.
Като за начало бих казал най-честно, че най-много ми допаднаха трите албума с 'некласическия' вокалист Майк Хауи. В музикално, вокално и текстово отношение ми се струват класи над повечето останали с изключение на тези след реюниъна от 99-та, които също харесах доста. Интересното е че групата в момента работи върху нова творба озаглавена This Present Wasteland. Та лично на мен любими албуми са ми Blessing In Disguise, Hanging In The Balance и Masterpeace. Бих препоръчал да хвърлите едно око на страхотния клип на Badlands. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 412 Регистриран: 21-January 05 Град: Dirty olde town of Sofia Потребител N: 729 ![]() |
Страхотна група. Харесват ми всичките им неща, но все пак като че ли и на мен най-много ми допадат първите им два албума. Не съм ги възприемал за новатори, всъщност имат доста стабилно класическо звучене, което много ми харесва. Това звучене, както каза Sturmfuhrer, поне по мои наблюдения не е било особено характерно за американската метъл сцена по онова време и затова бях доста изненадан когато чух Metal Church за пръв път и веднага ми станаха любимци.
-------------------- To light a candle is to cast a shadow...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 10:00 PM |