![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
![]() ![]() ![]() Албум напраели ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
^,^^
![]() И да нещете че си кажа мнението щото требва да си излея мъката някъде. Значи четох в замунда и тук-таме че албума бил смесица между Соулфлай и старата Сепултура ![]() Добре бе разбирачи кажете ми, че аз нещо не долавям, мегакъртещо-разцепващите рифове от Кеос ей ди ![]() Каде има брутална и супербърза трашърска техника като във Арайз(наистина незнам какво да по-точно трябва да напиша за най-великия албум на вселената, без стилови ограничения) ... Каде е онова идиотско осещане и психарски поглед който вадя когато си пусна Труупс ъф дуум или Инър Селф или Антикрайст или р.и.п. или уориърс ъф дет или квото и да е !!! Даже и от доста добрите и къртещи рифове в Руутс няма останало почти нищо ... И понеже сега ми дойде на акъла да си кажа колко много по-добри са едни roorback или dante ![]() Да, това е най-добрия албум на Соулфлай ![]() За текстове просто неми се приказва.Просто сигурно има едно 32846324765324 рапърски неща които хем не са толкова простовати хем имат 20 пъти повече смисъл в тях(puke). И смисъла на текстовете нее да се получава няква жалка игра на думи и някаква си смешна рима !!!!!11 -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 141 Регистриран: 6-April 06 Потребител N: 1269 ![]() |
Каде има брутална и супербърза трашърска техника като във Арайз(наистина незнам какво да по-точно трябва да напиша за най-великия албум на вселената, без стилови ограничения) Ако за теб Arise е символ на "брутална трашърска техника", по-добре се гръмни. Това пък за най-великия албум ме събори на пода от смях. Самите Sepultura имат по-силни неща. И понеже сега ми дойде на акъла да си кажа колко много по-добри са едни roorback или dante Roorback трудно може да е по-добър от каквото и да е, защото е най-големият провал на групата след Nation. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 12th August 2025 - 04:52 AM |