![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
За да не ставам егоист, направих темата да е за всеки, който има какво от себе си да пусне като музика.
От мен следното: Преди малко се усетих, че вероятно интереса към музиката ми, проявен от двама-трима човека, е заради описанието на музиката, която слушам. С риск да отблъсна въпросните хора от творчеството си, ще кажа, че всъщност не правя метъл, макар че имам десетина парчета, които обаче едва ли са добри и макар че известно време бях по групите насам натам, ама все несериозни хора уцелвах и се отказах... Ще ви пускам това, което правя в момента. И ще карам "на час по лъжичка". Така днес започвам с едно парче. Това е моят начин да се преклоня пред гения на Робърт Джордън, като съответно бях вдъхновен от Колелото на Времето. gadabout - The Breaking И Сянката легна над земята, а Светът се срина камък върху камък. Океаните се отляха и планините бидоха погълнати, а народите се пръснаха по осемте краища на Света. Луната стана на кръв, а Слънцето се превърна в пепел. Моретата възвряха и живите завидяха на мъртвите. Всичко се разпадна и всичко се изгуби, освен спомена, и един спомен остана над всичко, за оногова, що доведе Сянката и Разрушението на Света. И го нарекоха Дракона... Робърт Джордан - Колелото на Времето Приятно слушане и ще се радвам да прочета коментарите ви! -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
-------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 8th July 2025 - 08:07 PM |