![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 217 Регистриран: 10-April 08 Град: Пловдив Потребител N: 2690 ![]() |
Така, здравейте. Слушам метъл от горе-долу година и половина. Не се смятам за голям разбирач. Предпочитам power метъла, по-конкретно групи като Iced Earth, Manowar, HammerFall, Blind Guardian, Edguy, Rhapsody. Освен тях харесвам и Мейдън, W.A.S.P. и малко класически хард рок, от време на време слушам и Металика. Не обичам по-екстремните подстилове като дет, блек, grindcore и тем подобни. Изключение правят може би Cradle Of Filth (не че мога да определя стила им), които и аз не знам защо ми допадат. Обичам да чета, насочил съм се към фентъзито, хоръра и криминалетата. Такива са и предпочитанията ми към филмите. Мразя поп музиката като цяло, особено поп фолка. Мразя и рапа, хип-хопа, електронната музика. Слушам само и единствено праведна музика. Не пуша, рядко пия и то само бира. Това е за мен- ако ви интересува нещо друго, питайте.
-------------------- Fight with blood, fight with steel,
Die with honor, NEVER yieldl! Fearless hearts, filled with pride, Into Glory we shall ride! |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 217 Регистриран: 10-April 08 Град: Пловдив Потребител N: 2690 ![]() |
Аз дета и блека ги търпя, нямам нищо против тях. предпочитам ги пред комерсиалната музика, но просто, ако съм си вкъщи, няма да си пусна Cannibal Corpse или Burzum.
-------------------- Fight with blood, fight with steel,
Die with honor, NEVER yieldl! Fearless hearts, filled with pride, Into Glory we shall ride! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th July 2025 - 10:09 PM |