![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php...250&start=0
Ще я ползвам като отправна точка, нека така да е, мерси на Венци за подкрепа на идеята за нова тема. Аз си казах в случайните мнението, ще го кажа и пак: Пълни дегенерати, имбецили, казано по-официално и засукано. По простому: кретенчета на по 16, малки пишлемета, чиито мама и тате сигурно са гушкани с пари и в момента, забележете, искат да съдят УЧИТЕЛКАТА за нанесен тормоз, вече била наказана от ръководството на училището. Без думи съм. Вие? -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() draugr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1516 Регистриран: 24-December 07 Град: Нейде из мрака на Витошкия лес... Потребител N: 2495 ![]() |
Още един недъг на смахнатото ни общество. Сега ще се говори 5 дена (даже е много) за побоя, а после всичко ще тъне в забвение...до следващата такава проява, когато всичко отново ще се повтори. Бясна съм, само като си го представя! Колко си права, за жалост! Тази нелепа, гнусна ситуация не може да ме впечатли...Май вече нищо не може. Доскоро и аз самият бях ученик в техникум и свидетел на анархията, царяща в часовете, на извращенията, изпълнявани от групата дегенерати, която представляваше класа ми. По-ужасното беше, че дори нашите дванедесетокласни говеда започнаха да се възмущават от постъпките на 15-16 годишните пишлемета... Хич не ми се коментира. Най-голямата идиотщина е, че ще им се размине на гнусните пъпчасали чернобили и случката ще отшуми до края на другата седмица. -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
(Туй бе написано на входа на Римските гробища) |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd June 2025 - 08:14 AM |