![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php...250&start=0
Ще я ползвам като отправна точка, нека така да е, мерси на Венци за подкрепа на идеята за нова тема. Аз си казах в случайните мнението, ще го кажа и пак: Пълни дегенерати, имбецили, казано по-официално и засукано. По простому: кретенчета на по 16, малки пишлемета, чиито мама и тате сигурно са гушкани с пари и в момента, забележете, искат да съдят УЧИТЕЛКАТА за нанесен тормоз, вече била наказана от ръководството на училището. Без думи съм. Вие? -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Ах колко забавно...
Това си представям да беше станало по мое време... Венцо, я кажи ако в Джърмани стане нещо такова, какво според теб ще последства (гледайки само клипчето, ей така, от раз)? -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Венцо, я кажи ако в Джърмани стане нещо такова, какво според теб ще последства (гледайки само клипчето, ей така, от раз)? Ще им се радват на милите дечица. Шъ ги почерпят със сладоледче, ще опандизят лошата даксалка и за назидание ще й боядисат косата в зелено. Между другото не знам тук дали ще се случи изобщо такова нещо. Една позната, немкиня, следва педагогика в момента, имала е и няколко практически занимания с ученици. Не знам как точно стоят нещата, но от това, което съм чул от нея и гледайки като цяло манталитета на немците, не вярвам изобщо нещо такова да може да се случи. Но си мисля, че ако се случи, охраната на даскалото ще вземе моментално мерки и след 10 минути келешчетата ще са вече в близкото районно. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
... Но си мисля, че ако се случи, охраната на даскалото ще вземе моментално мерки и след 10 минути келешчетата ще са вече в близкото районно. И аз между дургото, докато си пишех коментара се сетих за охраната. Поправка "охраната". Все повече се убеждавам, че това вече са хора чисто фигуранти. Може и да спрат някое пошляпкване тук-там по двора и да спят на входа цял ден/нощ, но само толкова (не че и аз не съм спал по цял ден като охрана в ЦГП-то, ама там какво и как да вардиш)? Иначе не се и съмнявам в реакцията, която би предизвикал този клип показан на хора от "някъде на запад". Предполагам първо биха се втрещили и след това ще се подсмихнат снизходително "Ами България, все пак"... "На тази учителка виждам, че и е слаба педагогиката" каза едва що някакъв тип министър ли, що ли, по БНТ. Ще ми се да ми обясни, на фона на тоя маймунарник от клипчето той какъв тип педагогически похват за справяне със ситуацията би използвал. И заговаряйки за педагогика, точно утре имам и ако не тогава, живот и здраве във вторник 100% ще се повдигне това като дискусия в часа, та... очаквам с интерес ![]() ПП Дълбоко ме съмнява, че някой от тия лайнари ще осъзнае какво точно се крие зад наказането да пропусне една учебна година. Това за него ще е кеф да си повее шапката (не, че сега не си ги веят) още известно време и да покара на воля (ако (и) не направи някоя адова катастрофа), закупената му от татко лъскава колица. Мда... -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd June 2025 - 08:29 AM |