![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php...250&start=0
Ще я ползвам като отправна точка, нека така да е, мерси на Венци за подкрепа на идеята за нова тема. Аз си казах в случайните мнението, ще го кажа и пак: Пълни дегенерати, имбецили, казано по-официално и засукано. По простому: кретенчета на по 16, малки пишлемета, чиито мама и тате сигурно са гушкани с пари и в момента, забележете, искат да съдят УЧИТЕЛКАТА за нанесен тормоз, вече била наказана от ръководството на училището. Без думи съм. Вие? -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 217 Регистриран: 10-April 08 Град: Пловдив Потребител N: 2690 ![]() |
Цитат Това за него ще е кеф да си повее шапката (не, че сега не си ги веят) още известно време и да покара на воля (ако (и) не направи някоя адова катастрофа), закупената му от татко лъскава колица. Мда... Според мен тези нямат пари за тоалетна хартия даже. Ако имаха, щяха да са в някой частен техникум или гимназия, а не там. Неее, разглезените богаташки дечица нямат място в обикновено даскало. Пък и мама и татИ са ги учили, че могат да се заяждат само със съученици, не и с учители. -------------------- Fight with blood, fight with steel,
Die with honor, NEVER yieldl! Fearless hearts, filled with pride, Into Glory we shall ride! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd June 2025 - 08:12 AM |