![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php...250&start=0
Ще я ползвам като отправна точка, нека така да е, мерси на Венци за подкрепа на идеята за нова тема. Аз си казах в случайните мнението, ще го кажа и пак: Пълни дегенерати, имбецили, казано по-официално и засукано. По простому: кретенчета на по 16, малки пишлемета, чиито мама и тате сигурно са гушкани с пари и в момента, забележете, искат да съдят УЧИТЕЛКАТА за нанесен тормоз, вече била наказана от ръководството на училището. Без думи съм. Вие? -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Тъй, първо вероятно е редно да споделя, че и аз съм присъствал и дори съм бил участник в подобни "учебни" часове. При това пак беше час по Анлийски.
Бях 7-ми клас и даскалката ни беше откровено откачена. Жената имаше съвсем явни проблеми и главата ми не го побира как такъв човек изобщо може да работи където и да е в образователната система. По време на занятията ни с нея беше абсолютна лудница, нещо като това, което видяхте в клипчето. Даскалката правеше някакви опити да ни усмири, пишейки двойки на поразия. Да имаш пет двойки за един час си беше нещо нормално. Примерно някой закъснява или става без нейно позволение, на мига получава една или няколко оценки в дневника. Човекът побеснява, отива до катедрата и вика "Искам още!" (То какво да кажеш в такава ситуация.). Няща надписва нова графа в дневника, щото старата е пълна, и продължава да реди лебеди за съответния ученик. Лично аз съм и оцапвал чантата с маджун и съм и редил хартии по главата. (Баси идиотчето съм бил, честно.) Спомням си че тогава получих просветление, така да се каже. Първо ми стана супер гадно от това което съм направил и като гледам май не съм бил много далеч от тия от клипа. Второ, направи ми впечатление тотално неадекватната реакция на даскалката, която започна монотонно да чисти часнтата си, с бавни движения напред-назад. Това продължи през оставащите около 20-30 минути от часа, през които тя не спря да изпитва. Към края на годината, естествено, стана невъобразим скандал, при който г-ца Кунторова (сетих се за името ![]() Спомням си как майка ми беснееше след някаква извънредна родителска среща, заради ситуацията, при която учителката (жена над 45, по моя преценка) се беше появила с... майка си. И въпросната майка, взимайки нещата в свои ръце ни беше нарекла "тия наркоманчета" и подобни. Друга случка за която се сещам. Беше в края на годината, точно преди Кунторова да напусне. В общи линии трябваше да с и стоим в стаята, защото тя не можела да ни пусне. Както си седяхме, вратата е отвори с шут (буквално) и някакъв от по горните класове влита с крясък "Курво, майка ми е долу и иска да те пита защо имам 2-ка за годината!". Следва ритник по катедрата, която пада по напред и пред дъската остава само едно столче и върху него - учителката, с чантата си в скута. Ситуацията сега не ми се струва особено смешна, както не ми е смешно и клипчето, но тогава изпокапахме от смях, след като се отърсихме от шока. Какво исках да кажа с всичко това? Не, не нападам преподавателя, не защитавам и учениците. Това което видях, както и това което ви разказах, се разминава с всичките ми представи за нормално поведение. Смятам обаче, че не ни е налична дефакто никаква информация по случая, освен малоумните заглавия за "пребита" учителка, целящи само и единствено да представят нещата като поредната сензация. Отделните парченца за това, че имало и други оплаквания от госпожицата, в комплект с поведението на директора могат само да ви покажат, че монетата има и друга страна. Вместо да се замислите в тая насока и да допуснете различни, версии вие се захванахте, отново, с пълните глупости. Важни клечки, мутри, не'ам си к'во... Ае стига бе! От най-битовия скандал ще стигнете до кой знае каква световна конспирация. Не че е тотално невъзможно, в случая, но пределено не е от нещата от които трябва да започнете да разнищвате случилото се. -------------------- meh.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd June 2025 - 01:21 PM |