![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php...250&start=0
Ще я ползвам като отправна точка, нека така да е, мерси на Венци за подкрепа на идеята за нова тема. Аз си казах в случайните мнението, ще го кажа и пак: Пълни дегенерати, имбецили, казано по-официално и засукано. По простому: кретенчета на по 16, малки пишлемета, чиито мама и тате сигурно са гушкани с пари и в момента, забележете, искат да съдят УЧИТЕЛКАТА за нанесен тормоз, вече била наказана от ръководството на училището. Без думи съм. Вие? -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
^^ Никой не казва, че монетата няма друга страна, обаче адски силно ми е заседнало поведението на учениците в класната стая/час като цяло, показани от клипчето. Иде да рече, че едва ли не всеки час тая жена трябва да... ъъъ... преподава сред маймунски звуци, хвърчащи по нея хартишки, химикалки т.н. Ми и съвсем нормален човек да си ще изперкаш в такава обстановка... което ми повдига въпроса, къде е бил директорът и училищното ръководство преди да стане цялата патаклама?
И аз не съм на мнение, че става въпрос за деца на мутри, достатъчно е просто някой от родителите да има малко повече пачка и връзки, за да стане тоя номер. -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd June 2025 - 01:02 PM |