![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php...250&start=0
Ще я ползвам като отправна точка, нека така да е, мерси на Венци за подкрепа на идеята за нова тема. Аз си казах в случайните мнението, ще го кажа и пак: Пълни дегенерати, имбецили, казано по-официално и засукано. По простому: кретенчета на по 16, малки пишлемета, чиито мама и тате сигурно са гушкани с пари и в момента, забележете, искат да съдят УЧИТЕЛКАТА за нанесен тормоз, вече била наказана от ръководството на училището. Без думи съм. Вие? -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
^^^ Аз пък мога да ти кажа, че часовете по английски бяха единствените в които се случваха такива неща. За сравнение имахме една даскалка по Музика, в чиито часове никой не гъкваше. Хем е час по Музика, уж не толкова важен предмет, дето се вика. Мисълта ми е, как се получаваше така че само при Кунторова наставаше лудница? Да опредлено в тия часове сме се проявявали като пълните идиотчета, но и със сигурност огромна вина носеше точно преподавателят.
Частта, където говорех за мутрите бях нарочно пресилил малко, за да акцентирам върху посоката, в която подеха размислите на много от вас. Дадох ви пример от моя личен опит, който ако бъде показан така както представят тоя случай, то сигурно пак ще има обвинения за това че "тия наркоманчета" и родителите им са червиви от пари и директора се правел на подлога... -------------------- meh.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd June 2025 - 08:27 AM |