![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php...250&start=0
Ще я ползвам като отправна точка, нека така да е, мерси на Венци за подкрепа на идеята за нова тема. Аз си казах в случайните мнението, ще го кажа и пак: Пълни дегенерати, имбецили, казано по-официално и засукано. По простому: кретенчета на по 16, малки пишлемета, чиито мама и тате сигурно са гушкани с пари и в момента, забележете, искат да съдят УЧИТЕЛКАТА за нанесен тормоз, вече била наказана от ръководството на училището. Без думи съм. Вие? -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Еми, да, всички имаме такива случки, каквито повечето от вас споделиха. И аз не правя изключение, подлудихме веднъж една учителка по английски. Надявам се обаче осъзнавате, че това не е редно. Изключително тъпо е тези хора да стават учители, защото най-малкото не стават за такива, но това не ни оневинява нас, учениците, за това, че се държим като гамени. В тези случаи и двете страни са виновни - едната за това, че назначава некадърни учители, другата за това, че третира учителя като мижитурка. Колкото и да е нескопосан той, не може да се позволи публичното поругаване на статута му, не може да се толерира чупене на училищната собственост. Както каза Blashyrkh:
Цитат Някой съученици идваха с ножовки и чукове в чантите. Да, нашите учители може да не са били професионалисти, но жестоко провинение е да третираш учител като животно. Най-малкото това показва отношение към една институция. От учениците не може да се очаква друго, когато са поверени на некадърници, ясно ми е, но затова управата на училището трябва да вземе мерки. Противното в системата е, че тези случаи са масово явление. Ето, всички имаме по една такава случка за разказване. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd June 2025 - 08:33 AM |