![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php...250&start=0
Ще я ползвам като отправна точка, нека така да е, мерси на Венци за подкрепа на идеята за нова тема. Аз си казах в случайните мнението, ще го кажа и пак: Пълни дегенерати, имбецили, казано по-официално и засукано. По простому: кретенчета на по 16, малки пишлемета, чиито мама и тате сигурно са гушкани с пари и в момента, забележете, искат да съдят УЧИТЕЛКАТА за нанесен тормоз, вече била наказана от ръководството на училището. Без думи съм. Вие? -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Искам да спомена, че бодигардът в университета ни е по-нисък и по-хилав от мен, а аз съм клечка. И работата му е да вика 'затваряйте тоалетните, защото мирише!'
Такива хора като тия ученици трябва да ги изключват от училище и да им бъде абсолютно ограничен достъпът до образование и сградите, в които се получава образование. Освен това трябва да изкарат годините, които им остават до пълнолетие, в затвор. На мен ми е детска мечта да стана учителка, но не знам как ще се справям. А това за изтърваването - да ме прощава тая твоя педагожка, но може ли ти да влезеш в час и да започнеш да се мазниш на учениците, за да им хванеш интереса? Това не са добрите деца отпреди 20-30 години, а паплач. Не можеш да предизвикаш интереса им по абсолютно никакъв начин. Тук се сещам - трябва ли такива индивиди да се допускат до образование. В момента в България хем образование трябва да имаш, за да 'не ходиш на нивата', хем респектът към него е практически равен на нула, а скоро и теоретически ще бъде така. Въпрос из философските дебри - кой разруши българското образование и продължава да го изравнява с лайната? Неща, които ми каза един от преподавателите по методика - в поробена България училищата са били център на извращения (както той се изрази), но родителите не са гъквали. Като за начало семействата на обучаваните деца са хранели даскалите. (И откога 'даскал' стана обидна дума?) После, имало е бой, и то през пръстите, с едни тънички пръчици. По време на следобедната почивка на даскала учениците са принуждавани да лягат на една страна и даскалът им е слагал камъчета в ухото, за да не мърдат и да не му смущават съня. И още други интересни неща са се случвали, но вече не ги помня. Още нещо - тези т.нар. 'педагози' в училищата са пълни идиоти! -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd June 2025 - 12:31 PM |