![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 217 Регистриран: 10-April 08 Град: Пловдив Потребител N: 2690 ![]() |
Така, здравейте. Слушам метъл от горе-долу година и половина. Не се смятам за голям разбирач. Предпочитам power метъла, по-конкретно групи като Iced Earth, Manowar, HammerFall, Blind Guardian, Edguy, Rhapsody. Освен тях харесвам и Мейдън, W.A.S.P. и малко класически хард рок, от време на време слушам и Металика. Не обичам по-екстремните подстилове като дет, блек, grindcore и тем подобни. Изключение правят може би Cradle Of Filth (не че мога да определя стила им), които и аз не знам защо ми допадат. Обичам да чета, насочил съм се към фентъзито, хоръра и криминалетата. Такива са и предпочитанията ми към филмите. Мразя поп музиката като цяло, особено поп фолка. Мразя и рапа, хип-хопа, електронната музика. Слушам само и единствено праведна музика. Не пуша, рядко пия и то само бира. Това е за мен- ако ви интересува нещо друго, питайте.
-------------------- Fight with blood, fight with steel,
Die with honor, NEVER yieldl! Fearless hearts, filled with pride, Into Glory we shall ride! |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Здрасти!! Приятно прекарване във форума!! Между другото... какво е праведна музика?
![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th July 2025 - 12:07 PM |