![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Какъв ви е проблема на някои, които плюете срещу Каварна? Яд ви е, че в милата столица няма такива концерти или какво? Изтъквате някакви мини провинения на Каварна, а забравате, че Цонко Цонев прави концерти на сравнително ниски цени, че и безплатни...
Завистта е велико нещо... Може и мошеник да е не знам... но дори и да пере пари, то ги пере по добър начин. МНОГО ДОБЪР! -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Крайно време е да се разбере, че България не е само София, нито единствените студенти в страната са тези от софийските университети. В интерес на истината, точно през гевречето ми е дали концертът ще е в София или в Каварна, защото и двата града отстояват на що-годе еднакво разстояние от моето местопребиваване, но наистина дразни някой да храчи така по КРАВАрна-та. Еми крави, обори, селяни сме бе, господа столичани - и кво?
Имам много натрапчиво чувство, че няма да има къде да се обърнеш на концерта на Соната ![]() P.S. Цитат Sonata Arctica was born in 1996 on the edge of the world, in the northern Finnish town of Kemi. Така че, на който не му изнася, може да го духа ![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 04:27 AM |