![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php...250&start=0
Ще я ползвам като отправна точка, нека така да е, мерси на Венци за подкрепа на идеята за нова тема. Аз си казах в случайните мнението, ще го кажа и пак: Пълни дегенерати, имбецили, казано по-официално и засукано. По простому: кретенчета на по 16, малки пишлемета, чиито мама и тате сигурно са гушкани с пари и в момента, забележете, искат да съдят УЧИТЕЛКАТА за нанесен тормоз, вече била наказана от ръководството на училището. Без думи съм. Вие? -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
^^
Аз съм имала досег с педагози. Не смятам, че съм декласиран елемент, но те по абсолютно никакъв начин не могат да ми помогнат. Тия хора са буквално тъпи! Знаят само "е, поговори с човека Х (източника на проблема)". Само че човекът Х спуква от бой детето си Y (за щастие не съм аз). Педагогът трябва да е човек, на когото имаш доверие, а не някой дето те гледа като чайка, загубила морето, и да не може да ти даде смислен съвет и въобще някаква помощ. Един път като ти каже 'направи това и това', а то изобщо да не може да се направи, втори път няма и да отидеш при него. И за какво е тогава там? Да си седи в собственото кабинетче и да чете вестници и списания? Е на такава работа и аз съм навита. -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd June 2025 - 12:52 PM |