![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Какъв ви е проблема на някои, които плюете срещу Каварна? Яд ви е, че в милата столица няма такива концерти или какво? Изтъквате някакви мини провинения на Каварна, а забравате, че Цонко Цонев прави концерти на сравнително ниски цени, че и безплатни...
Завистта е велико нещо... Може и мошеник да е не знам... но дори и да пере пари, то ги пере по добър начин. МНОГО ДОБЪР! -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Аз само ще изредя част от групите, които са изнасяли концерти или са потвърдени за след няколко месеца в Каварна. Само тези, за които се сещам на прима виста. Оставям коментара на вас дали си заслужава да има такива места в България.
Manowar, Black Sabbath, Motorhead, Slayer, In Flames, Accept, Gamma Ray, Helloween, Destruction, Saxon, Masterplan, Scorpions, Dark Funeral, Sepultura, Alice Cooper, Sonata Arctica, Ария... Не знам дали Цонко пере пари, дали продава дрога, дали изнасилва девици. Ако е така, ще подкрепя напълно всякакъв процес срещу него и ще искам да си понесе последствията. Няма обаче какво да си кривим душата, в Каварна са свирили доста любими групи. Мои любими групи, ваши любими групи. Пък и не е като да са някакви малки и безизвестни групета, бая големички титани фигурират в списъка. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 08:41 AM |