![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 84 Регистриран: 16-January 08 Град: Ambient Universe Потребител N: 2541 ![]() |
Какъв е той за вас? Успяхте ли да го откриете или сте още в скитане? Смятате ли, че съществува такъв... беседа по темата.
![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 282 Регистриран: 1-November 07 Град: София Потребител N: 2401 ![]() |
Кратко и ясно - да се старая да мога и знам възможно повече неща, да се самоусъвършенствам един вид, за да мога да предам добри гени на наследниците си, дарени ми от женско същество, което може да ме изтърпи (и аз нея също), за да се върви напред, за разлика от масовата тенденция на застой (в най-добрия случай) или регрес във всяко едно отношение - духовно, културно и т.н. Видно е, че изметта ни залива, единственото което може да се направи е да не се разваля и добрия материал покрай нея.
-------------------- Проклет и благ, суров и нежен, Познат и странен, мръсен и чист, Еднакво глупав и премъдър, Такъв съм аз, такъв ще бъда, В едно змия, свиня и гълъб. Фридрих Ницше |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 8th May 2025 - 07:50 PM |