![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
По принцип никой от приятелите или адски малък процент слушат нашия тип музика. Когато в компанията започнат да казват "тия твоите само викат", примерно казвам, или просто са скептично настроение и отричат, че това е музика, съответно ми е интересно вие кое парче бихте предложили. Като изключим отговора "с такива не се занимавам" ;р
Просто ми е интересно вие какво бихте предложили за да демонстрирате красотата на музиката на човек, който никога не е слушал това. -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Всичко зависи до конкретния човек и не е възможно на всички да им харесва. От друга страна пък на някой, който се изказва крайно и едновременно глупаво ("тия твоите само викат") надали е нужно да се обяснява каквото и да е.
А ако трябва да говоря от личен опит ще кажа, че почти всичките ми приятели слушат доста разнообразна музика включително и метъл. Без да съм ги карал да чуят каквото и да е мога да кажа с какво те сами започнаха да се интересуват и от тази музика... Един приятел се зариби първоначално по Pain, по-късно по Manowar, Megadeth и Metallica и доста други. Друг пък се накефи страшно много на Sabaton. Също така Guns N Roses, което аз лично бих препоръчал най-силно. Все пак зависи какво точно искаш да им покажеш, но аз лично бих препоръчал нещо, което е едновременно мелодично и тежко. Нещо, което да искаш да си припяваш и в същото време да искаш да куфееш. Guns, Maiden, Helloween са персоналните ми фаворити. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Guns, Maiden, Helloween са персоналните ми фаворити. Не мога да не се съглася, че песните на трите групи (особено баладите на Helloween) биха запалили (и са го направили) много хора по по-твърдата музика! Лично аз прослушах точно с тези групи и съм жив пример, че е сполучило. Nightwish, Kamelot също са много добра алтернатива, да не кажа и по-добра от горните. Като цяло по-лиричните мелодии, които random слушателите не биха определили като тежки, грабват хората. Folk банди също биха вербували нечий фен за метълските редици ![]() Когато нищо неподозиращ индивид започне да критикува на посоки музиката, която слушам, ми става смешно и дори не си правя труда да го опровергавам. -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th May 2025 - 07:50 PM |