![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
По принцип никой от приятелите или адски малък процент слушат нашия тип музика. Когато в компанията започнат да казват "тия твоите само викат", примерно казвам, или просто са скептично настроение и отричат, че това е музика, съответно ми е интересно вие кое парче бихте предложили. Като изключим отговора "с такива не се занимавам" ;р
Просто ми е интересно вие какво бихте предложили за да демонстрирате красотата на музиката на човек, който никога не е слушал това. -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Колкото пъти съм се замисляла, винаги съм стигала до Guardian. Точно поради факта, че имаме и тежестта, и мелодичността, а и точно при Гардиън симбиозата им е уникална.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() just a dreamer ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 679 Регистриран: 18-September 06 Град: ...в облаците... Потребител N: 1574 ![]() |
Колкото пъти съм се замисляла, винаги съм стигала до Guardian. Точно поради факта, че имаме и тежестта, и мелодичността, а и точно при Гардиън симбиозата им е уникална. Тука съм с всички крайници ЗА! Аз не помня с какво точно подхванах сестра ми (примерно)... Но беше някакъв power. Ако тогава бях чувала Blind Guardian (които, за мое съжаление, чух поне година след като прослушах метъл) сигурно щяха да бъдат те ![]() ![]() А най-добрите ми приятелки се зарибиха по HIM, след което минаха на Manowar, Helloween, Iron Maiden... Основно си зависи от човека... -------------------- Вървях, както понякога ми се присънва в нощните сънища: крача и раздавам наляво и надясно щастие. На всички, без никой да остане пренебрегнат! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th May 2025 - 05:30 PM |