![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Та ето ги и снимките от последната среща на канала...
![]() ![]() <span style='font-size:14pt;line-height:100%'>Сборна формация: Горе - Sw1tched, Warrior Of Ice, SepulTeraHead, _SiegfrieD_, anonimna_dx; долу - brave_new_world, IronnevI и Beelzebub.</span> <span style='font-size:14pt;line-height:100%'>All bow before the mighty Bottle! ![]() <span style='font-size:14pt;line-height:100%'>Sep: Back to the primitive...</span> <span style='font-size:14pt;line-height:100%'>Sw1tched, в цялата си дървесно-сатанинска мощ.</span> <span style='font-size:14pt;line-height:100%'>_SiegfrieD_, тук хич не си го докарала True Norsk... ![]() <span style='font-size:14pt;line-height:100%'>Ancient Evil Hungry Undead aka Warrior Of Ice с отверка между зъбите. Допълнителните пръсти са на Sep.</span> ![]() ![]() ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Zna4i...
1. Moje bi naistina snimkite 6te e dobre da se ka4at i na nqkoi drug server, za6toto qvno ima potrebiteli, koito nqmat dostup do data.bg ili im e mnogo kofti vruzkata kum tqh. Predpolagam, 4e mojete da gi ka4ite v http://metal-world.kafence.com ![]() 2. Sturmi, nqkude da sum kazval ili s ne6to da sum pokazval, 4e sum komunist??? ![]() Moje bi 6te e hubavo da pravi6 (kakto i vsi4ki ostanali) razlika mejdu komunizma na Bakunin, Prudon, Kropotkin i "komunizma" (t.e. durjavniq kapitalizum, izvesten i kato bol6evizum) na Marks, Lenin, Stalin i drugite psihopati... Osven tova fa6izmut i rasiszmut sa obqveni ot celiq svqt za antihumanni i se presledvat ot vsqkakvi zakoni i navsqkude. 3. Warrior, zna4i vseki moje da si sloji vurliq nazi-podpis i avatar, da govori fa6istki i rasistki gluposti kak negrite i evreite trqbva da mrat po gazovite kameri i vsi4ko 6te e ok, taka li? ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 16th July 2025 - 09:14 PM |