![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Така...избрах английския израз, за да наблегна на това, че в тази класация ще трябва да сложите албумите, които са ви направили най-голямо впетчаление, които са оставили ясна следа в сърцето ви и които ще помните и обичате с години. Албумите, които ще останат! Които по една или друга причина- когато сте били влюбени-разлюбени,щастливи-нещастни,женени-разведени, сменяли даскалото
![]() Подчертавам - темата е сериозна и всеки злонамерен или лишен от мисъл спам ще бъде трит. Приятно писане на сантименти. 1. Dark Tranquillity - Skydancer 2. In Flames - Clayman 3. Amon Amarth - Versus The World 4. Edguy - Kingdom Of Madness 5. Iron Maiden - Dance Of Death 6. Tristania - World Of Glass 7. Kreator - Enemy Of God 8. Gorefest - Soul Survivor 9. Death Angel - The Art Of Dying 10. Lacuna Coil - Comalies 11. The Gathering - Souvenirs 12. Pain - Nothing Remains The Same 13. Avantasia - The Metal Opera Prt. 1 14. Arch Enemy - Anthems Of Rebellion 15. Tad Morose - Undead 16. Death - The Sound Of Perservearance 17. My Dying Bride - Songs Of Darkness, Words Of Light 18.Godsmack - Faceless 19. P.O.D. - Satellite 20. Analgin - Re-nalgin 21. Papa Roach - Infest 22. The Absence - From The Grave 23. Opeth - Damnation 24. Anathema - Judgement 25. Kataklysm - Serenity In Fire 26. Masterplan - Masterplan 27. Vehemence - Helping The World To See 28. Cradle Of Filth - Bitter Suits To Succubi 29. Kamelot - Karma 30. Blind Guardian - Somewhere Far Beyond Когато имам време, ще коментирам отделните записи. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Forsaken ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 15-January 08 Град: София Потребител N: 2539 ![]() |
Наистина чудесна тема - как не я намерих по-рано
![]() 1. Guns N Roses - Всъщност всички техни албуми са ми любими. С тази група е свързан едва ли не целия ми съзнателен живот до този момент. Изумително е как все още не са ми омръзнали. Не само, че не са ми омръзнали ами всеки път когато ги слушам си остава "онова" усещане, което само те могат да ми създадат! Тъй като все пак става дума за един албум нека първи да бъде Appetite For Destruction! 2. Guns N Roses - Use Your Illusion 1&2 - и след това всички останали техни албуми... 3. Dream Theater - Най- любим май се оказва Train Of Thought 4. Dream Theater - Images And Words, след което следват всички техни албуми защото ги свързвам с една голяма отминала любов и един чудесен период от живота ми. 5. Whitesnake - Тук ми е ужасно трудно да определя най-любим албум, тъй като тази група е една ужасна моя слабост. Нека все пак да започна с Slip Of The Tongue - който свързвам с един много специален момент /прекалено личен за да го споделя пред толкова хора ![]() 6. Bon Jovi - Keep The Faith е може би най-любимият ми албум - следват всички останали преди "новите", които вече не са по вкуса ми като цяло. 7. Tad Morose - Modus Vivendi . Тук нямам коментар - много харесвана от мен група и албум, който свързвам с хубави неща. 8. Blind Guardian - Somewhere Far Beyond - култов за мен албум. 9. Primal Fear - Seven Seals - без коментар -> абсолютен култ. 10. Papa Roach - The Paramour Sessions - имаше един момент в края на 2006 когато този албум не слизаше от плейъра ми. Чудесен албум. 11. Kamelot - Karma 12. Kamelot - The Black Halo 13. Iron Maiden - Brave New World . Наистина много любим мой албум - когато излезна дълго време не слезна от плейъра и уредбата ми. 14. Astral Doors - Of The Son And The Father - Страхотен албум! Бих наредила и още други техни творби но бих искала да включа и други групи, които обичам ![]() 15. Audioslave - Audioslave. Техният чудесен дебют и засега единствен техен албум, който харесвам. Доста време се въртя при мен.. 16. Arch Enemy - Anthems Of Rebellion 17. Frederiksen & Denander - Baptism By Fire - Чудя се колко още ще съм влюбена в този албум... ![]() 18. Def Leppard - Hysteria 19. Rainbow - Rising 20. Fates Warning - FWX -Култ! 21. Foreigner - Много обичана от мен група! Все пак...може би.. 4 22. Freak Kitchen- Move 23. Iced Earth - The Dark Saga 24. Kansas - Leftoverture 25. Kreator - Endorama 26. Winger - Pull - Страхотен албум! ![]() 27. Machine Head - Supercharger 27. Pantera - Cowboys From Hell 28. Pink Floyd - The Divison Bell ![]() 29. Scorpions - Love At First Sting 30. Talisman - Cats And Dogs ![]() Има и още но нарочно няма да допълвам или размествам. Така ще ги оставя защото сигурно има причина първо за точно тези албуми да се сетя ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th June 2025 - 05:03 PM |