![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Така...избрах английския израз, за да наблегна на това, че в тази класация ще трябва да сложите албумите, които са ви направили най-голямо впетчаление, които са оставили ясна следа в сърцето ви и които ще помните и обичате с години. Албумите, които ще останат! Които по една или друга причина- когато сте били влюбени-разлюбени,щастливи-нещастни,женени-разведени, сменяли даскалото
![]() Подчертавам - темата е сериозна и всеки злонамерен или лишен от мисъл спам ще бъде трит. Приятно писане на сантименти. 1. Dark Tranquillity - Skydancer 2. In Flames - Clayman 3. Amon Amarth - Versus The World 4. Edguy - Kingdom Of Madness 5. Iron Maiden - Dance Of Death 6. Tristania - World Of Glass 7. Kreator - Enemy Of God 8. Gorefest - Soul Survivor 9. Death Angel - The Art Of Dying 10. Lacuna Coil - Comalies 11. The Gathering - Souvenirs 12. Pain - Nothing Remains The Same 13. Avantasia - The Metal Opera Prt. 1 14. Arch Enemy - Anthems Of Rebellion 15. Tad Morose - Undead 16. Death - The Sound Of Perservearance 17. My Dying Bride - Songs Of Darkness, Words Of Light 18.Godsmack - Faceless 19. P.O.D. - Satellite 20. Analgin - Re-nalgin 21. Papa Roach - Infest 22. The Absence - From The Grave 23. Opeth - Damnation 24. Anathema - Judgement 25. Kataklysm - Serenity In Fire 26. Masterplan - Masterplan 27. Vehemence - Helping The World To See 28. Cradle Of Filth - Bitter Suits To Succubi 29. Kamelot - Karma 30. Blind Guardian - Somewhere Far Beyond Когато имам време, ще коментирам отделните записи. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
От поустовете на някои съфорумци можеш да усетиш атмосферата на дадена творба и отношението, което неминуемо е провокирала у тях. Браво!
Iron Maiden - Seventh Son Of A Seventh Son Албум, който носи толкова много усещания, смисли, възприятия. Неслучайно най-любимата ми тава на Maiden. Всеки път, когато си пусна дадена песен от него - Moonchild, Infinite Dreams, The Evil That Men Do, Only The Good Die Young (всъщност не знам защо избвоявам, всяка една от Seventh Son.. представлява емоция и чувство) - нещо успява да ме жегне, абсолютно всеки път. Сварга - Не могу лететь Мисля, че каквито и думи да използвам, не ще мога да пресъздам всичко, с което тази творба сякаш ме залива, поглъща...Красота, тъга, сладка меланхолия, сила, гняв - толкова много, постоянно, с всяка една песен. Wintersun - Wintersun Неописуемо! Визиите, които се пресътворяват в съзнанието ми, слушайки осемте им песни, са противоречиви и някак неизбежни. Странно, но във всеки един момент мога да си пусна албума и да се потопя в него, фикцията да стане реалност. Пак няма да изброявам песни, няма смисъл - всички до една са шедьоври! Primal Fear - Seven Seals Макар да не може да се впише точно в "Оу Тайм Фейвърит", съм напълно сигурна, че албумът заслужава да намери своето място тук. Наскоро го чух, но моментално бях завладяна от страхотните усещания, които струят от творбата, и смея да твърдя, че няма да бъда напусната от магията, която представлява това бижу. Helloween - The Dark Ride Тук съм възможно най-пристрастна и ще потърся подходящи думи, с които да опиша атмосферата, създадена ми от I Live For Your Pain, Mirror, Mirror, The Dark Ride, Immortal, The Departed, If I Could Fly. Обожавам моментите, когато си пускам някоя от изброените песни, защото музиката на Helloween винаги е била по-специална за мен, много повече от на коята и да е друга група. Многобройните емоции, които изпитвам, слушайки тавата, си запазвам за себе си и съм уверена, че те са си единствено мои и никой не ще ги почувства така, както аз. Helloween - Keeper Of The Seven Keys I & II Пак Helloween - ще ми се да сложа почти всичко тяхно в този "списък", но не би било интересно така! От цялото им творчество точно Кийпърите са най-любими на хората, които някога са се докосвали до музиката им. Ще спомена едно единствено заглавие - March Of Time. То изчерпва всичко. Iced Earth - Something Wicked This Way Comes The saddest time of my life For weeks and weeks i cried Through the anger and through the tears... Великолепен албум-образец! Посланията и неповторимият глас на Мат Барлоу винаги са ме карали да настръхвам, чувайки която и да е песен - независимо дали пропита с тъга или гняв (често двете емоции успяват да ми въздействат с неповторимия танц, който представлява тяхното вплитане). Blind Guardian - А Twist In The Myth Тук се поколебах, но след като си пуснах няколко от песните в албума, всичко се изясни! Предполагам слабостта ми към тази творба е следствие от моменти, които съм преживяла точно в периода на нейното излизане, и нямаше начин да не бъде вписана. Blaze - Blood And Belief Изповед, която те изпълва с много въпроси, която ти предоставя нови хоризонти - албумът е любимият ми от трите на Blaze. Regret... Не смятам да ги подреждам от 1 до 10, тъй като всяка една от изброените творби заслужава да бъде на почетното място. -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]() ![]() |
|
Час: 26th July 2025 - 07:53 AM |